Як приготувати пудинг?

Як приготувати пудинг?

Спочатку поговоримо про те, що ж все таки таке пудинг? Це десерт з молока, борошна, яєць і цукру з фруктами. В даний час господині практично не печуть пудинги будинку, але сьогодні ми це виправимо і приготуємо смачний десерт. Пудинг рецепт сам по собі, досить легкий в приготуванні і тому навіть починаюча господиня зможе порадувати своїх домашніх смачним блюдом.

Як приготувати пудинг? 500 гр. сиру 150 гр. манки

350 мл. молока 50 гр. цукру 50 гр. родзинок Для того щоб приготувати пудинг з сиру, необхідно яєчні жовтки відокремити від білків. З молока і манки зварити кашу.

Яєчні жовтки додати до сиру і за допомогою міксера збити в однорідну масу. Потім до сиру додати родзинки, цедру лимона і ванільний цукор за смаком.

Сир з інгредієнтами змішати з манною кашею. Цукор і яєчні білки збити в пишну піну, а потім перекласти до вже приготовленої раніше суміші. Ретельно перемішати. Форму для запікання змастити вершковим маслом і викласти сирну суміш, а потім поставити в духовку. Випікати до рум’яної скоринки, при температурі 180 градусів.

Пудинг сирний рецепт, який полюбить абсолютно вся родина. Сирний пудинг готовий, приємного чаювання!

200 гр. рису 500 мл. вершків 700 мл. молока 100 гр. цукру 50 гр. вершкового масла

Приготування пудингу рисового починається з того, що в каструлю необхідно вилити молоко, додати до нього цукор, вершки і цедру лимона, а потім довести до кипіння. Рис ретельно промити і викласти у форму для запікання змащену олією.

Потім у форму викласти рис і залити його гарячою молочною сумішшю. Додати натертий мускатний горіх і вершкове масло. Форму поставити в духовку на 40 хвилин і випікати при температурі 180 градусів. Після цього пудинг з рису перемішати і знову поставити в духовку до тих пір, поки вся рідина не випарується. Пудинг рисовий готовий.

Приємного чаювання! 100 гр. темного шоколаду 250 мл. вершків 2 ст. ложки вершкового масла 100 гр. борошна

2 ст. ложки цукру Як готувати пудинг шоколадний? Для цього вершкове масло розтопити, з’єднати з борошном, а потім додати вершки. Готову масу перекласти в каструлю, а потім довести до кипіння.

Потім додати подрібнений шоколад, ванільний цукор і цукор звичайний, довести до кипіння ще раз і ретельно перемішати, а потім остудити. Яєчні жовтки відокремити від білків і збити окремо, а потім додати їх у каструлю.

Форму для запікання змастити олією, а потім викласти в неї майбутній шоколадний пудинг. Поставити форму в духовку і випікати протягом півгодини, при температурі 180 градусів. Шоколадний пудинг рецепт, може містити в собі не тільки темний, але і білий шоколад. Приємного чаювання!

250 гр. борошна 100 гр. вершкового масла

100 гр. цукру 150 мл. молока 1 ч. ложка розпушувача 250 гр. варення 0, 5 ч. ложки джему

Як приготувати пудинг англійська? Для цього борошно необхідно з’єднати з розпушувачем, додати розм’якшене вершкове масло, сіль, цукор і яйця. Все ретельно перемішати, а потім влити молоко. У форму для запікання викласти джем, а зверху тісто, що вийшло і накрити фольгою.

Форму поставити в духовку на півгодини і випікати при температурі 200 градусів. Англійська пудинг рецепт, який сподобається абсолютно всім. Приємного чаювання! 100 гр. цукру 150 гр. подрібнених сухарів

100 гр. вершкового масла 150 мл. ананасового соку

0, 5 лимона Білки відокремити від жовтків, а потім жовтки з’єднати з ванільним цукром, цукром і вершковим маслом. Збити до густої і пишної маси. Банани очистити і подрібнити за допомогою блендера, а потім з’єднати з приготовленою раніше масою. Потім у миску додати ананасовий сік і сухарі.

Ретельно перемішати. Яєчні білки збити в пишну піну і з’єднати з основною масою. Форму для запікання змастити олією і викласти в неї всю масу. Форму поставити в духовку на півгодини.

Випікати при температурі 180 градусів. Пудинг банановий готовий.

Перед подачею до столу посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання! 500 мл. молока 2 ст. ложки цукру

2 ст. ложки картопляного крохмалю Як зробити пудинг молочний? Для цього в каструлі з’єднати молоко, цукор і ванільний цукор і поставити на вогонь. Довести до кипіння і додати крохмаль, а потім збитий яєчний жовток.

Ретельно перемішати. Постійно помішуючи залишити на вогні ще на 5 хвилин. Отриману суміш викласти у форму, застелену харчовою плівкою і поставити в холодильник на кілька годин.

Молочний пудинг рецепт, який стане ідеальною основою для будь-якого чаювання. Приємного чаювання! 500 гр. м’ясного фаршу (будь-якого) 50 гр.

вершкового масла перець, сіль Яєчні білки відокремити від білків і збити в пишну піну. На сковороді, з додаванням рослинної олії, обсмажити подрібнену ріпчасту цибулю. Яєчні жовтки змішати з фаршем, додати обсмажену ріпчасту цибулю, а потім ввести яєчні білки. Отриману масу ретельно перемішати.

Форму для запікання змастити олією і викласти в неї масу, і посипати панірувальними сухарями. Форму поставити в духовку на півгодини і випікати при температурі 180 градусів.

Пудинг м’ясної готовий. Приємного чаювання!.

Як приготувати пудинг?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!