Як приготувати рогалики?

Як приготувати рогалики?

Про те, як приготувати рогалики, написані докладні і не дуже рецепти. Не дуже докладних більше, тому що рогалик це своєрідний пиріжок з начинкою.

Тобто потрібно тісто і начинка. Вибір того й іншого залежить від вашого смаку. молоко 0, 5 л сіль 1 ч. л Для рогаликів з кабачковим джемом приготуємо спеціальне тісто. Звичайно, його можна буде використовувати і для ватрушок, і для булочок. Розкачуємо частина готового тіста на дошці. Будь-яким ножем нарізаємо пласт на рівні шматочки.

На кожен шматочок покладіть джем з кабачків, скрутіть так, як на фотографії. Розкладайте рогалики на деко, посипане борошном, що не дуже щільно, адже тісто при випіканні ще підніметься. Ставте деко у вже гарячу духовку хвилин на 15, якщо температура 180, а більше і не треба, оскільки борошно на деку почне підгоряти. Для рогаликів з кабачковим джемом приготуємо спеціальне тісто. Звичайно, його можна буде використовувати і для ватрушок, і для булочок.

Маленьку пачку сирих дріжджів, якщо не знайдете, то замініть на сухі, розкришити руками, засипати в тепле, тільки що підігріте натуральне молоко. Якщо ви готуєте влітку на дачі, то спробуйте зробити тісто на парному молоці, смак вийде абсолютно особливий. У молоко насипати цукор і поставити в тепле місце. Можна наповнити раковину гарячою водою і залишити миску там плавати. За ті 20 хвилин, що дріжджі заграє, порубаєте дрібно маргарин, нехай він розм’якшиться в теплі.

У молочно дріжджову суміш додаємо маргарин і розпушувач для тіста. Слідом яйце, все перемішати, тільки потім починаємо підсипати муку.

Вимісити тісто залишити його для дозрівання. Розкачуємо частина готового тіста на дошці.

Будь-яким ножем нарізаємо пласт на рівні шматочки. На кожен шматочок покладіть джем з кабачків, скрутіть так, як на фотографії.

Розкладайте рогалики на деко, посипане борошном, що не дуже щільно, адже тісто при випіканні ще підніметься. Ставте деко у вже гарячу духовку хвилин на 15, якщо температура 180, а більше і не треба, оскільки борошно на деку почне підгоряти.

Як приготувати рогалики?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!