Як варити геркулесову кашу?

Як варити геркулесову кашу?

Калорійність страви 125 ккал Час приготування 10 хв. Цього разу я розповім вам як варити вівсянку на молоці і на воді. Зізнаюся чесно, я її не дуже люблю, але іноді, чомусь, її дуже хочеться =) Ну не відмовляти ж собі в вівсянці вівсянка 1 ст. молоко (вода) 2-3 ст. Приготування.

Для початку вівсянку, як і будь-яку іншу крупу, потрібно промити, щоб видалити зайву пил і дрібне сміття. Каструльку з молоком (або водою) ставимо на вогонь і чекаємо. поки воно закипить.

Різниця в каші звареної на молоці і в каші на воді в смаку. Молочні каші за смаком набагато ніжніше. Отже, молоко закипіло, солимо і Сластьон його по-смаку і всипаємо крупу. Варимо на слабкому вогні постійно помішуючи, щоб каша не підгоріла протягом 4-5 хвилин. в самому кінці додаємо шматочок вершкового масла, перемішуємо і знімаємо з вогню.

При бажанні можна додавати свіжі ягоди. Вівсянку на воді я звичайно тільки солю цукор не додаю. У такому випадку дуже рятує мед. Його можна їсти вприкуску, або додати в кашу і перемішати (але в цьому випадку майте на увазі, що мед при нагріванні вище 45-50 градусів втрачає велику частину корисних властивостей).

Приємного апетиту! Мітки:,.

Як варити геркулесову кашу?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!