Як замішувати тісто?

Як замішувати тісто?

Як замісити тісто на млинці? Існує чимало різних рецептів. Блюдо, настільки улюблене росіянами, готують на воді, на молоці, на кефірі; деякі воліють пісні млинці без яєць, інші частіше готують млинці з заварного тіста.

Якщо у вашій скарбничці рецептів ще немає улюбленого способу приготування млинців, ми готові запропонувати вам свій. Приготувати смачні млинці за цим рецептом зможе навіть починаюча господиня. Нам знадобиться: 60 р. вершкового масла 1, 5 ст. ложки цукру

Спосіб приготування: Яєчні жовтки ретельно розтираємо з розм’якшеним вершковим маслом, додаємо 1 склянку борошна, вливаємо 1 склянку молока і ретельно перемішуємо. На цьому етапі тісто буде досить густим, що утворилися грудочки буде нескладно розтерти. Коли маса стане однорідною, додаємо ще 1 склянку молока і знову ретельно перемішуємо. Білки ретельно до утворення міцної піни збиваємо і вводимо в тісто.

На слабкому вогні розігріваємо форму, змащену маслом, і починаємо смажити млинці. У складі нашого тесту вже є масло, тому змастити сковороду необхідно тільки перед випіканням першого млинця. Готові млинці викладаємо на плоске блюдо стопкою.

Змащувати їх маслом не обов’язково. За цим рецептом млинці виходять тонкими, еластичними і дуже смачними.

Навіть якщо наступного дня ви розігрієте їх в мікрохвильовій печі і подасте до столу, вони будуть такими ж, як тільки що приготовані. Сподіваємося, цей нескладний рецепт буде вам до смаку.

Бажаємо приємного апетиту і відмінного настрою вам і вашим близьким!.

Як замішувати тісто?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!